Rólunk

Történetünk

Tapasztalat
30+ Év
Kutya szeretet
Végtelen
Termék választék
Folyamatosan bővül

Cégünk alapítói és munkatársai a sport- és munkakutyák mellett szerzett több, mint harminc éves tapasztalat alapján fejlesztették ki a Royal Essences termékcsaládot, mely folyamatosan bővülő kínálatával igyekszik kielégíteni mind az aktív életet élő kutyák, mind a családi kedvencek szükségleteit.

Termékeink alapanyagainak összeállítását és fejlesztését hosszú évtizedek napi szintű munkája, kísérletezése és tapasztalása előztemeg, melyet a kutyás világ különböző szegleteiből szereztünk meg, olyan elméleti és gyakorlati szaktudásra szert téve, mely méltán teszi különlegessé a Royal Essences-t.

Bár elsősorban a sport- és munkakutyák mellett köteleztük el magunkat, hisz róluk szól az életünk, gondoltunk természetesen a különböző etetési irányzatok, szokások mellett tartott családi kedvencekre is. Kiindulási alapunk, hogy a kutyák, akikkel együtt élünk és dolgozunk megfelelő táplálásban részesülnek, legyen szó tápos, vegyes, vagy akár B.A.R.F. etetésről.

Azoknál a családi kedvenceinknél, akik nincsenek kitéve semmilyen komolyabb fizikai és mentális terhelésnek, könnyebb a helyzet. Őket egy általános kiegészítővel és időszakos kúraszerű méregtelenítéssel tökéletes állapotban tarthatunk. Az aktív életformát élő társaiknál azonban nagyon fontosnak tartjuk a különleges odafigyelést a táplálkozás terén is, például fokozottan igénybevett ízületeik védelme érdekében. Gyakorlati tapasz-talataink alapján különösen fontosnak tartjuk, hogy a sporthoz vagy aktív munkához feltétlenül szükséges és alapvető kiegészítők az adott területre célzottan, egymás hatását fokozva, egy termékben jelenjenek meg, ami a könnyebb adagolás mellett anyagilag is sokkal kifizetődőbb.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kutyáink a lehető legkisebb mértékben kapjanak szintetikus eredetű anyagokat, ezért termékeink előállításában, ahol csak lehetséges, természetes összetevőket alkalmazunk. 

Az a célunk, hogy leghűségesebb társaink egészségesek legyenek és teljes életet élhessenek. Ebben segítenek a gyakorlatban hoszszú ideje kipróbált és bevált készítmények, amelyek ezentúl Royal Essences név alatt bárki számára elérhetők.